Morutan Galatasaray : Galatasaray Da Morutan Icin Geri Sayim Sporx Galeri - Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Morutan Galatasaray : Galatasaray Da Morutan Icin Geri Sayim Sporx Galeri - Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.. Echipa lui becali, joc fantastic. Becali, galatasaray, olimpiu morutan için benden bilgi aldı ifadesini kullandı. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için.

Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Kulüplerin arasındaki pazarlığın sürdüğünü ifade. Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran.

Son Dakika Galatasaray Haberleri Morutan I Tt Yaptilar Cicaldau Dan Sonra Rassoul Icin Girisimler Basladi Son Dakika Spor Haberleri
Son Dakika Galatasaray Haberleri Morutan I Tt Yaptilar Cicaldau Dan Sonra Rassoul Icin Girisimler Basladi Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti. Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı. Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu. Morutan için son dakika galatasaray iddiası! Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! İtalyan gazeteci nicolo schira'nın iddiasına göre, galatasaray, fcsb forması giyen 22 yaşındaki olimpiu morutan ile prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi.

Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Morutan, takımı steau bükreş'i chindia targovişte ile oynadığı maç sonrası kendisine yönetilen transfer sorusunu cevapladı. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Fcsb'nin başkanı becali, olimpiu morutan'ı galatasaray'a sattıklarını açıkladı.

Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Galatasaray rumen 10 numara morutan ile 2026 yılına kadar anlaşmaya vardı.

Galatasaray Da Oynamak Istedigini Soyleyen Morutan Dan Heyecanlandiran Paylasim Haberler Spor
Galatasaray Da Oynamak Istedigini Soyleyen Morutan Dan Heyecanlandiran Paylasim Haberler Spor from foto.haberler.com
Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu. Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor.

Çünkü galatasaray taraftarlarını biliyorum. cevabını verdi. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı.

3xsejd K9kgr3m
3xsejd K9kgr3m from iatkv.tmgrup.com.tr
Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Becali, galatasaray, olimpiu morutan için benden bilgi aldı ifadesini kullandı. Echipa lui becali, joc fantastic. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim.

Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım.

Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim. Morutan, takımı steau bükreş'i chindia targovişte ile oynadığı maç sonrası kendisine yönetilen transfer sorusunu cevapladı. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu.